EKO HIMNA DJEČJEG VRTIĆA SUNČANA
PRIRODA I MI

U ovoj rubrici moći ćete pronaći notne i audio zapise pjesmica našeg vrtića. Preuzmite ih na svoje osobno računalo, tablet ili pametni telefon i omogućite svojoj djeci da razvijaju osjećaj za glazbu i glazbeno izražavanje i stvaranje. Svakako preporučamo da skinete i notni zapis (a posebno oni koji sviraju neki od instrumenata) i zajedno sa svojom djecom obradite ponuđenu pjesmu. Vaše snimke kao i fotografije šaljite odgajateljima Vaše odgojne skupine kako bismo ih mogli dokumentirati. Uživajte u glazbi jer glazba je zvonka radost.

Audio zapis: Priroda i mi

Notni zapis: Priroda i mi


Na današnji dan, 22.travnja, u više od 150 zemalja diljem svijeta, obilježava se Dan , posvećen našem domu, planeti Zemlji. 

Kada govorimo o održivom razvoju i ekologiji, upravo je vrtić mjesto gdje dijete živi i uči. Svako dijete uči svoja prava, odgovornosti i dužnosti. Sve što nauči u najranijiem djetinjstvu ostaje kao kvalitetno znanje za kasnije godine života. 

Kontinuirana provedba odgoja i obrazovanja za okoliš u našem vrtiću kroz različite projekte, potakla nas je na uključivanje u međunarodni projekt stjecanje statusa EKO - vrtića/škole.I BUILT MY SITE FOR FREE USING